Om Oss

Nameway är en sajt som främst inriktar sig på broderier, textilier och andra material – samt att göra dessa personliga. Vi som ligger bakom sajten har en passion för material och personliga brodyrer och på den här webbplatsen vill vi dela med oss av våra kunskaper och tankar. Nameway skapades från början med idén om att slå samman människor med ett gemensamt intresse för att personifiera plagg och produkter för hemmet som har en stor plats i vår vardag. Varje produkt kan på så sätt förmedla omtanke och en personlig känsla.

om oss namewayPersonliga brodyrer och liknande produkter är lämpliga för både vardag och högtid och passar mamma, pappa, syskonen, morföräldrarna, farföräldrarna, vännerna eller kollegorna. Ja listan kan göras lång! Många där ute i Sverige är väldigt kreativa och gör egna pyssel, brodyrer och andra personliga prylar. Nameway är tänkt att vara en samlingsplats för dessa personer. Vill du bidra med tankar, idéer eller annat är du välkommen att kontakta oss. Just nu säljer vi inga produkter utan vi är enbart en informations-sajt där vi skriver om vår passion för garn, textilier, broderier och allmänt pyssel. Önskar du köpa personliga produkter på detta ämne så kan vi hjälpa dig men då kan du kontakta oss så ger vi dig mer info.

Vi hoppas att du kommer hitta mycket intressant information om hempyssel och namnbroderier med mera på vår sajt. Vi kommer uppdatera kontinuerligt med nya artiklar och inlägg så titta gärna förbi här snart igenom om du inte hittar vad du söker. Vill du tipsa om ämnen vi borde skriva om får du som sagt gärna ta kontakt med oss och tipsa oss om detta. Vi på Nameway vill tacka för att du besöker oss och hoppas att du tittar in hit snart igen. På återseende och lycka till med dina egna personliga projekt!